hs-7Psychometrie is het vermogen zich af te stemmen op iemands uitstraling/energie door middel van een voorwerp, dat aan die persoon toebehoort. Elke object dat zich in onze leefomgeving bevindt, zoals kleding, juwelen en gebruiksvoorwerpen, nemen onze uitstraling op.

Hoe sterker iemand emotioneel aan dit voorwerp is verbonden en hoe langer hij het als zijn/haar eigendom heeft gehad, hoe sterker de parapsychologische lading is.

Psychometrie: dat wil zeggen het aanvoelen of “lezen” van bepaalde gegevens omtrent een persoon, door middel van een persoonlijk voorwerp (inductor). Dit is vooral nuttig wanneer er zich meer personen in de kamer/zaal bevinden. Door de uitstraling aan het voorwerp te voelen ben je er zeker van dat je de uitstraling van de eigenaar ontvangt en niet de uitstraling van de andere mensen, die zich daar bevinden.

 

Zandlezen.

Je drukt je hand in het zand, zodat er een afdruk ontstaat. Deze afdruk bevat een stukje energie. Mijn gidsen lezen dit stukje energie. Dit laten zij weten door middel van helderhoren, helderzien en helderweten. 

Ook kan het zijn, dat je er zelf een symbool, dier of gezicht indrukt. Ook dit heeft een betekenis voor je, die ik zal duiden.

Zandlezen is al heel oud. Denk aan koffiedik kijken, thee blaadjes lezen. In tibet maakt men zandmandala's. Als deze gelezen zijn, dan worden ze vernietigd en lossen ze oo in de wind.

Zoals ik het presenteer, is het een nieuwe vorm. Uiteraard blijft er voldoende tijd over, om vragen te kunnen stellen.

Ik doe dit graag bij u thuis in een kleine groep.